Stora Enso Timberi Balti tootmisgrupi juhi Pekka Hukkaneni sõnul jätkavad Sauga ja Paikuse saeveski Stora Enso Timberi aruandluses eraldi majandusüksustena. "Kahe saeveski koondamine ühise juhtimise alla aitab paremini ära kasutada ressursside, teadmiste ja tootmisvõimsusega seotud sünergiat. Samuti on nii hõlpsam toormaterjali liikumist üksuste vahel koordineerida," põhjendab ta langetatud otsust.

"See on minu jaoks uus väljakutse – töötada uute inimestega, juhtida kaks korda suuremat kollektiivi," ütleb Tõnu Järv, jätkates, et muid sisulisi muudatusi ta nimetamine Sauga saeveski juhatajaks kaasa ei too. "Kahel lähestikku paikneval tootmisüksusel on lihtsalt üks juht," selgitab ta.

Tõnu Järv (39) töötab Paikuse saeveski juhatajana 1997. aastast. Ta kuulub Stora Enso Timberi juhatusse ja samuti Balti tootmisgrupi juhtrühma. Tõnu Järv on lõpetanud Eesti põllumajanduse akadeemias metsanduse eriala. Aastatel 1992-1997 juhtis ta Orajõe metskonda.

Aivar Pukk (34) on töötanud Sauga saeveskis alates selle asutamisest 2000. aastal. Esmalt tootmisjuhina, 19. oktoobrist 2004 juhatajana. Ta on lõpetanud ökonoomika eriala Eesti põllumajandusülikoolis. Aivar Pukk suundub eraärisse, tegelema metsanduse ja põllumajandusega.