Näiteks tööstur Oliver Kruuda ei hakka eitamagi, et tal olnuks võimalus saada telekomifirma STV uueks omanikuks. “Ma tean, et STV on müügis, kuid minu jaoks liiga kallis,” ütles Kruuda.

Mitteametlikel andmetel võib aktsiate kontrollpaki hind küündida 400 miljoni kroonini.

Haiget Rabotševit esindab firmas abikaasa Tatjana Olšanõh, kes algul eitas firma müümist, kuid hiljem siiski tunnistas, et Starman oli teinud ettepaneku ühineda või nad ära osta.

Samas Starmani pressiesindaja Timo Hartikainen väitis, et mingeid läbirääkimisi STV ostu küsimustes pole peetud. Üheks STV ostuhuviliseks on allikad nimetanud ka telekomifirmat CSC Telecom, kes oli läbirääkismisi pidanud, kuid need katkestanud. Ka CSC eitab ametlikult huvi STV ostu vastu.

Mäletatavasti peksti STV omanikku Vjatšeslav Rabotševit mullu 29. mail raudkangidega. Tema Mercedest rammis ootamatult Nissan, kust mehed välja hüppasid ja teda peksma hakkasid ning taandusid alles tänu juhuslikele möödakäijatele. Rabotševil tuli üle elada kaks rasket peaoperatsiooni, kuid tänaseks on ta tervis üldjoontes taastunud. Ta saab juba rääkida, käia ning isegi autot juhtida.

Vaatamata paranenud tervisele ei soovi abikaasa, et Rabotšev ajakirjanikega kohtuks. Huvitaval kombel ilmusid kuuldused firma müügi kohta kohe varsti pärast kallaletungi Rabotševile ja hakkasid ilmuma ka ostuhuvilised.