ETK juhatuse esimehe Kati Kusmini sõnul on viimaste nädalate jooksul sularahatehingute osakaal järjest suurenenud: „Nüüd, kus uus kaardilahendus on olnud juba mõnda aega töös, on inimesed hakanud uut teenust järjest enam kasutama. Üha rohkem kasutatakse Säästukaart Plussi ETK kauplustes maksevahendina, lisaks on inimesed avastanud enda jaoks võimaluse ka sularaha kaupluse kassast otse välja võtta,“ lisas Kusmin.

Sularaha väljavõtu võimalust on lisaks maapiirkondadele prognoositust rohkem kasutatud Tartu ja Tallinna piirkonnas, kus on ka kõige enam Säästukaart Pluss kaardi kasutajaid. Kusmini sõnul võib põhjuseks olla see, et Säästukaart Plussiga sularaha väljavõtu teenus on soodsam kui kliendi kodupangast erineva panga sularahaautomaadist raha välja võttes.

ETK püsikliendile rohkeid võimalusi pakkuv Säästukaart Pluss kehtib ETK Grupi kauplustes üle Eesti ning sellega on võimalik maksta sooritatud ostu eest, koguda boonuspunkte, saada kaupadelt soodustusi, võtta välja sularaha kaupluse kassast ja soovi korral maksta suuremate ostude eest pikema aja jooksul osade kaupa.

ETK on kohalikul kapitalil põhinev Eesti suurim toidu- ja esmatarbekaupade jaemüügigrupp, kuhu kuuluvad Maksimarketi, Konsumi ning A ja O kauplused kõikjal Eestis. ETK Grupi 2010. aasta netokäive oli ligi 360 miljonit eurot. Gruppi kuulub 19 tarbijateühistut üle kogu Eesti, kokku 370 müügiüksusega. ETK püsikliendiprogrammiga Säästukaart on liitunud üle 347 000 inimese.