Ta võitis Põhja-Iirimaa läbi aegade suurima jackpoti - 46 miljonit dollarit.

Enamik lotovõitjaist hakkavad esimese asjana raha kulutama, seda tegi ka Loghrey. Töötu naine, kes elab tagasihoidlikus kahe magamistoaga korteris otsustas aga teha ka midagi inspireerivat.

Pärast esialgse šoki möödumist pani naine paika järgmise plaani. Esiteks plaanib ta endale osta veidi suurema elamise ja minna puhkama. Ta andis pisut raha ka oma emale, õele, vendadele, sugulastele ja mõnele sõbrale. Ei kõla hästi? Tema suurem plaan on siiski teine.

Ta plaanib endale jätta vaid 2 miljonit. Ülejäänu kulutab ta kodulinnakese Strabane'i peale. Ta soovib linnakese tuua turismikaardile ja luua ligi 17 000 elanikuga paigas mitmeid töökohti.

„Ma tean, mida tähendab, kui sul ei ole midagi. Selle pärast annangi ma raha ära - ma ei saa puudust tunda sellest, mida mul ei ole kunagi olnudki," ütles ta.

Ta on poole oma võidust andnud heategevuseks ning ostis 2 miljoniga kohaliku veski, millest kavatseb teha puhke- ja turismikeskuse.

Ta ostis ka suure tööstusala, kus loodab luua 80 töökohta. Eesmärgiks on käsitööküla.

Loughrey on enda sõnul töötu olnud peaaegu pool oma täiskasvanu elust ja ülejäänud aja töötanud miinimumpalga eest. Täna on ta juba üheksa ettevõtte juht.

„Kõigil on õigus tööga raha teenida, toetada oma perekonda, osta oma kodu ja omada ettevõtet," ütles naine. „Inimestele on vaja anda võimalus. Strabane'i piirkonnas on nii palju talente, neile peab andma võimaluse."

Leidub aga neidki, kes naise loost kasu püüavad lõigata. Nii on ühed küber-kelmid leidnud taas viisi, kuidas kergeusklikelt raha välja pressida. Maailma eri paigus on inimesed saanud „Nigeeria kirju" stiilis: Loghrey annab miljon dollarit sellele, kes vastab kirjale ja saadab oma täisnime, vanuse, telefoni numbri ja pangakonto info. Kirjal on juures link uudistele, mis räägivad naise lotovõidust ning lõpus on kirjas „Siiralt, president Margaret Loughrey."