Whole Foods hakkab limonaadi müüma algselt 55 kaupluses Texases, Oklahomas, Arkansases ja Louisianas. Kui neiu jook hästi müüb, siis paisatakse see müügile terves USAs.

Ulmer alustas oma ettevõtjakarjääri nagu paljud ameeriklased - pidades limonaadikioski. Tema Me & The Bees limonaadikiosk on osutunud väga edukaks ja jätkusuutlikuks äriks. Tema linonaadis on piparmünt, linaseeme, sidrun ja mesi. Mikaila annetab osa oma kasumist erinevatele mesilaste päästmisega tegelevatele organisatsioonidele.

Mikaila sai 4-aastaselt mesilastelt kaks korda nõelata ning hakkas neid kartma. Ema soovitas tal hirmust üle saamiseks õppida mesilinde paremini tundma. Selle käigus sai tüdruk teada, et mesilased on väljasuremisohus. Nii tekkiski tal mõte kasutada vanavanaema retsepti, et teenida raha mesilaste päästmiseks.

Mikaila alustas äriga 2009. aastal. Suhkru asemel kasutab ta limonaadi magusaks muutmiseks mett. Tema jook on seega tervislikum, päästab mesilasi ning aitab ka mesinikke. Neiu osales koos isaga ettevõtjate konkursil Shark Tank ja sai 60 000-dollarilise investeeringu. Tema jooki on mekkinud ka Barack Obama.

NBC-le antud intervjuus ütles Mikaila: „Mesilased surevad. Eelmisel aastal kaotasid mesinikud 40% oma mesilasperedest." Ta jätkas Albert Einsteini sõnadega: „Kui mesilane kaoks maamunalt, siis on inimkonnal siin elada jäänud vaid neli aastat."

Tänapäeval tegeleb 11-aastane imelaps ka töötubade korraldamisega, et selgitada, kuidas mesilasi päästa saab.