Silberauto juht Väino Kaldoja leidis, et Eestis oleks vaja välja ehitad korralik euroopalik teedevõrk. „Kui räägime raudteest, siis enamus inimesi ei saa aru, et mida me selle raudteega vedama hakkame (Rail Baltic – toim). Autoteest saavad kõik aru,“ rääkis ta.

Alexela suuromanik Heiti Hääl käis välja idee võtta riigile laenu ning möönis, et oma raha ja võõraste mõtetega ei ole kellelgi hästi läinud. Chemi-Pharmi juht Ruth Oltjeri kiitis samuti riigi jaoks laenu võtmise mõtet, lisades, et praegu oleks võimalik laenu võtta ja kehval ajal ei taha keegi laenu anda.

Paneeliarutelus samuti osalenud Sangari juht Jüri Kraft juhtis tähelepanu Eesti tootja ja ettevõtja kaitsmisele ning tõi piltlikult näite mõne aasta tagant Soomest, kus üks Eesti mees oli Helsingi turul ilma loata seeni müümas ja kuidas politsei ta suurte jõududega kinni pidas.

Majandusminister Kristen Michal sõnas kommentaariks, et teedevõrgstiku arendamisega tuleb kindlasti tegeleda ning laen ei saa olla eesmärk, kuid laen on hea idee teostamiseks õigustatud.