Andreessen Horowitzi partner ja kaasasutaja Ben Horowitz kirjutab, et tegi kolme aasta eest investeerimisotsuse, mida ta on hiljem kibedalt kahetsema pidanud.

„Mu sõber Sten Tamkivi rääkis mulle vägevast uuest ettevõttest, mille oli loonud tema endine Skype'i kolleeg Taavet Hinrikus. Loomulikult ma pöördusin Taaveti poole,  et kuulda sellest lähemalt," alustas Horowitz.

Ta kirjeldab, kuidas ta sai teada Transferwise tekkeloo ning Hinrikuse ja teise asutaja Kristo Käärmanni tausta. Ta nägi küll potentsiaali ja oli ideest vaimustuses, kuid toona mõtles ta, kas ikka nii pika distantsi tagant (USA-Suurbritannia) on võimalik mehi ettevõtte loomisel aidata.

„Niisiis ma loobusin sellest investeeringust. Ma valisin valesti."

Sellest hoolimata hakkasid Hinrikus ja Käärmann tööle ning täna töötab nende süsteem laitmatult.

„Kui uut toodet rahaliselt toetama hakata, siis on heaks reegliks see, et toode peab olema vähemalt kümme korda parem, kui see, mis oli enne seda. Kui nii ei ole, siis jäävad kliendid vana lahenduse juurde. Seda on lihtne mõista, aga raske teostada. Transferwise on seda aga teinud. Nende kaudu tehinguid tehes maksab klient 10 korda vähem kui tavapankades. Tõepoolest, see on kümme korda parem," kirjutab mees.

Ta lisab, et makrotasandil ei saanud selline innovaatiline lahendus tulla paremal ajal. Pangad on peale 2008. aasta krahhi reguleerijate tõsise surve all ning nad on sunnitud oluliselt oma kulusid kokku tõmbama. Selle tulemusel ei näe me üldse või näeme vähe innovaatilisust. See  omakorda annab hea võimaluse teistele finantsinstitutsioonidele nagu Transferwise.

„Ei ole üllatav, et Transferwise'i tulemused on olnud suurepärased ja need näitavad iga päev üha enam ja enam, kui halb oli minu algne loobumisotsus. Transferwise kasvab 15-20% igas kuus ning nad on klientidel aidanud teha ülekandeid 3 miljardi naela eest, säästes neile 135 miljonit naela.

Just nendel põhjustel on mul suurim heameel teada anda, et ma parandan oma vea ja me teeme
Transferwise'i 58 miljoni dollarilise rahasüsti. Transferwise'i näol on tegemist rahaülekannete tulevikuga," kirjutas Horowitz.

Ben Horowitz hakkab kuuluma ka Tranferwise'i nõukokku.