Juunis ja juulis Tallinna-Moskva graafikusse lisanduvaid lende hakkavad teenindama uued, seniste Boeingutega võrreldes väiksemad Bombardier CRJ900 lennukid.

„Moskva oli eelmisel aastal üks suurima reisijate arvu kasvuga sihtkohti, kus reisijate arv kasvas 30% võrreldes sellele eelnenud aastaga,” põhjendas lendude lisamist Estonian Airi PR-direktor Ilona Eskelinen.

Tema sõnul on liisingufirmale juba tagastatud Estonian Airi lende varem teenindanud Koit ja varsti jõuab järg teise Boeinguni. Lisalende tegema hakkav 88-kohaline lennuk CRJ900 on ettevõtte teatel keskkonnasäästlik ja madalama kulutasemega, võimaldades nii parandada lennugraafiku paindlikkust.

Praegu lendab Estonian Air Tallinnast Moskvasse esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Alates 4. juunist lisanduvad nelja­päevased edasi-tagasilennud (väljumine Tallinnast kell 13.25) ja alates 7. juulist teisipäevased edasi-tagasilennud (väljumine Tallinnast kell 7.05).

Esimene Estonian Airi uus CRJ900 jõuab Eestisse aprillis, teine mais ja kolmas juunis. Esimene lend toimub uue lennukiga 11. mail ja suundub Brüsselisse. Varem on lennufirma juhid avaldanud lootust hakata suvel lendama Brüsselisse praeguse viie asemel kuni kümme korda nädalas ja kõne all on olnud ka uute lennukite saabumisel mõ­ne uue sihtkoha lisamine.