“Ettevõtte nimi, Ragn-Sells, pärineb just tunnustuse saanud Ragnar Sellbergi nimest. Lisaks oma nimele on Ragnar Sellberg andnud ettevõttele väärtused, eelkõige pereettevõttele omase hoolivuse, mida tänagi tema lapsed ja lapselapsed ettevõtet juhtides edasi kannavad," ütles Ragn-Sells ASi juht Rain Vääna.

Ragn-Sellsi ajalugu on 130 aastat pikk.

"Ettevõtte areng ja kasvamine on olnud ülipõnev lugu, mida igale töötajale ja kliendile jutustada. Ragnar Sellbergi erakordsust tõestab see, et tema panust hinnatakse lisaks ettevõtte-siseselt kogu Rootsi ühiskonnas," rääkis Vääna.

Professionaalidest koosnev žürii esitas järjestamiseks 97 nimekat äritegelast, ajalehe lugejad said omalt poolt esitada veel kolm kandidaati. Sajandi mõjuvõimsamate ja populaarsemate Rootsi äritegelase TOP 100 pandi kokku lugejate hääletuse põhjal. Esikoha pälvis Ingvar Kamprad Ikeast.

Edetabeli Rootsi 100 mõjukaima ettevõtja nimega leiba siit.
(Tabel on rootsi keeles.)

Jäätmekäitlusettevõte Ragn-Sells AS on Rootsi perefirma Ragn-Sellsföretagen AB tütarettevõte Eestis. Ragn-Sells on spetsialiseerunud kliendikesksetele ja keskkonnahoidlike jäätmekäitlusteenuste osutamisele Eestis. Ragn-Sells ekspordib taaskasutatavaid materjale viieteistkümnesse eri riiki. Ettevõttes töötab 270 inimest.