Swedbanki varakindlustuse valdkonnajuhi Kaspar Kauri sõnul oli kvartali suurima reisikindlustuse juhtumi puhul tegemist üsna tavapärase õnnetusega, kuid selle tagajärjed olid väga tõsised.

"Õnnetus juhtus kliendiga puhkusereisil. Klient läks hotelli ees olevale rannaalale ujuma ja juba veest väljudes lõi teda laine peaga vastu ookeanipõhja. Klient sai tõsised lülisamba vigastused. Veidi üle poole summast läks vigastuste ravikulude ja operatsiooni katmiseks. Kuna klient vajas kodumaale naasmiseks eritransporti, siis transpordikulud olid antud juhul ka väga suured. Tänaseks on kliendiga kõik hästi ja ta paraneb," ütles Kaur.

Suurimate kodukindlustuse kahjujuhtumite põhjusteks olid tulekahjud, mil suurimad väljamaksed olid 149 910, 80 000 ja 50 000 eurot. "Tulekahjude puhul ongi väljamaksed reeglina väga suured, sest kahjud on alati ulatuslikud. Suuremad tulekahjud said alguse ainult sädemest, mis lendasid küttekoldest või tuha utiliseerimiseks mõeldud kogumismahutist," selgitas Kaur.

Väga palju oli ka veekahjusid ja seal oli suurim hüvitis ligi 25 000 eurot, mil Swedbank P&C Insurance poolt hüvitati kliendile uued küttetorud, põranda ja seina viimistlus ja ajutise eluaseme rendikulu.