Swedbank töötab koos kolleegidega teistes pankades selle nimel, et leida lahendus, kuidas saaksid äsja saabunud inimesed lihtsamini ligipääsu pangateenustele. Keeruliseks muudavad olukorra keelelised ja isikute identifitseerimise raskused, kuid ka seadused, mis nõuavad oma kliendi tundmist.

Pangagrupi puhasintressitulu püsis 5,8 miljardi Rootsi krooni tasemel. Puhas teenustasutulu vähenes aastaga 3%, 2,7 miljardile Rootsi kroonile. Finantsvarade väärtuse ümberhindlusest saadud kasum vähenes 99%, 4 miljonile Rootsi kroonile. Muud tulud vähenesid 3%, 683 miljonile Rootsi kroonile.

Panga tööjõukulud vähenesid 9%, 2,3 miljardile Rootsi kroonile. Puhaskasum vähenes 14%, 3,9 miljardile Rootsi kroonile.

Pank on jätkuvalt andnud avalikkusele oluliselt rohkem laenu, kui on kaasanud hoiuseid. Panga laenuportfell kasvas 6%, 1,37 triljonile Rootsi kroonile. Klientide hoiused kasvasid 10%, 734 miljardile Rootsi kroonile. Panga omakapital kasvas 7%, 119 miljardile Rootsi kroonile.

Balti panganduse osakaal grupi puhasintressitulus oli 15%, puhtas teenustasutulus 18%, ärikasumis samuti 18%. Baltikumis oli grupi laenuportfellist oli 9% ja kliendihoiustest 19%.