Noortele ettevõtjatele auhinna üle andnud Swedbanki korporatiivpanganduse juhi Tauno Vanaselja sõnul on oluline avastada ettevõtlikkuse alge noortes võimalikult varakult. „Toetades, julgustades ja innustades saame kaasa aidata ettevõtlikuma Eesti kasvule. Tänavusel õpilasfirmade laadal osalenud noored, nende õpetajad ja vanemad on ära teeninud suure kiituse. Ainult ideest jääb enamasti väheks, see tuleb ka pakendada, turundada ja maha müüa ning paljud noored on seda edukalt teinud," lausus Vanaselja.

„Iga sants on võimalus," lisas omalt poolt ÕF Sants tegevjuht Kaarel Kotkas.

Swedbanki mulluse Tuleviku Tegija tiitli omanik, lastele mängulisi teadusetendusi pakkuv õpilasfirma Kolm Põrsakest oli edukas nii üle-eestilisel kui Euroopa õpilasfirmade konkursil, saavutades mõlemal esikoha. Tänavune Eesti õpilasfirmade laat toimus esmakordselt korraga kahes kohas - nii Kristiine kui Rocca al Mare keskustes Tallinnas. Kahe keskuse peale osales õpilasfirmasid üle 130.

2014. aasta suvel toimub Euroopa õpilasfirmade võistlus esmakordselt Eestis. Kohale tulevad 35 kõige tugevamat õpilasfirmat üle Euroopa. Õpilasfirmade programmi suurtoetaja on Swedbank.