„Tõepoolest, SRE Management omandas selle objekti,” kinnitas
Swedbank Eesti pressiesindaja Mart Siilivask. „SRE Management teeb oma ostuotsused atraktiivse hinnataseme põhjal ning lähtub vara pikaajalisest väärtusest.”


Aprilli lõpus ilmus Ametlikes Teadaannetes teade, et Prior Holding pankrotihaldurid müüvad enampakkumisel ettevõtte omandis olevat kinnisvara alghinnaga 59 miljonit krooni, millele lisandub käibemaks 18%.


Tegemist oli kolmanda enampakkumisega. Esimene leidis aset märtsi teises pooles, kui Juurdeveo 19 alghinnaks oli määratud 105 miljonit krooni. Ostjat sellise hinnaga aga ei leitud, mistõttu langetati teise enampakkumise tarbeks hinda 85 miljonile kroonile. Teine enampakkumine toimus aprilli keskpaigas ning ka seal ei leidnud Tark Kodu endale uut omanikku. Prior Holdingu pankrot kuulutati Harju maakohtus välja selle aasta jaanuaris.


Juurdeveo 19 peale on Swedbanki kasuks seatud neli hüpoteeki kokku summas 117, 3 miljonit krooni ning kaks hüpoteeki Skype'i asutajate investeerimisfirma ja Prior Holding osaniku Ambient Sound Investments OÜ kasuks summas 35 miljonit krooni.