"Me pöördusime kohtutäituri poole, kes oli valmis arestima OÜ Ozioran'i arved, kuid viimasel hetkel tasus firma talle määratud sunniraha - 50 000 krooni, mille me määrasime neile ettekirjutuse täitmatajätmise eest," ütles Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats. "Paraku ei lahenda sunniraha tasumine probleemi, sest ebaseaduslik rajatis on siiani lammutamata."

Laats kinnitas, et kui OÜ Ozioran ei kavatse ka nüüd ettekirjutust täita, määratakse talle uus sunniraha, mis võib olla kuni veerand miljonit krooni. "Me ei kavatse järgi anda. Kui rajatis on ehitusseaduse tähenduses ebaseaduslik, siis ei saa linnaosavalitsus selle olemasolu taluda. Szolnoki turg ei ole riik riigis, seadused peavad kehtima kõikjal ja kõigile, ka Szolnoki omanikele," ütles Laats.

Kuna turu omanik ei ole huvitatud korra loomisest oma turul ega hooli seadustest, on linnaosavalitsus temaga koostöö turu rajamise osas lõpetanud ning võtnud suuna uue turu ehitamisele Kännu Kuke kvartalis. "Juba kevadest hakkab tööle uus Mustamäe turg. Ma ei kahtle, et see saab olema populaarne kauplemiskoht mustamäelaste jaoks", kinnitas Laats. “Ja ma ei ole sugugi kindel, et Mustamäe vajab kahte turgu.”