„Me ei näe mingit võimalust oma taksosid Taxify ebaseaduslike rendiautodega koos hoida ja piraatlusele hoogu juurde. Kutsume kõiki kliente üles eelistama kindlat ja seadustega reguleeritud taksoteenust,“ märkis Sõbratakso juhatuse liige Mart Palm.

„Kui ka üksikud Sõbratakso logo kandvad taksod vahetevahel Taxifysse satuvad, siis teevad nad seda väljaspool Sõbratakso vastutusala ja sellisel juhul ei vastuta nende juhtide ega sõidukvaliteedi eest Sõbratakso," lisas ta.

"Taxify ja Sõbra Takso lõpetasid koostöölepingu selle aasta maikuus.
Sõbra Takso autod on siiani ja ka edaspidi Taxifys saadaval ning tellimuste arv on olnud igakuiselt kasvutrendis" selgitas Taxify Eesti tegevjuht Henrik Raave.

Ühtlasi rõhutab Taxify, et nende tänasest autopargist on üle 95% litsenseeritud ja ametlikud taksod.

Raave lisas, et väga väikese osaga sõidujagamise teenusepakkujaid on tekitanud turuosalistes asjatult palju kära, mis ei ole kuidagi proportsioonis tehtavate tellimuste mahuga.

"Taxify teeb aktiivselt koostööd majandusministeeriumi ja maksuametiga, et sõidujagamise teenus mõistlikult reguleerida ja teenistuselt saaksid tasutud vajalikud riigimaksud," kinnitas ta.

Eile teatas Reval Takso, et lõpetab ametlikult koostöö Taxify mobiilirakendusega, kuna ei taha sõita kõrvuti piraattaksodega. Taxify teatas omakorda, et lõpetasid koostöö Reval Taksoga juba esmaspäeval, kuna taksofirmal olid nende ees võlgnevused.