Talleggi juhi kohale asuv Horm tõstis esile nii Talleggi kui ka Rakvere Lihakombinaadi liidripositsiooni Eesti turul, kuid lisas: „Ehkki mõlemad ettevõtted on tublid, olen kindel, et meil on teineteiselt nii mõndagi õppida. Kui Eesti mastaabis on tegemist kahe suure ettevõttega, siis ühinenud Euroopas on meil ainult koos toimides võimalik midagi korda saata. “Samaaegselt uue juhatuse esimehega kinnitati Talleggi vabale juhatuse liikme kohale Teet Soorm, kes jätkab samal ajal senist tööd Ekseko juhina.

Kuni 15.septembrini Talleggi juhina töötav Kalvar Kase teatas hiljuti oma peatsest tööleasumisest Soome Rautakirja kontserni kioskikaubanduse divisionis. Kase Talleggis töötamise ajal on ettevõtte kindlustanud liidripositsiooni Eesti linnuliha- ja munaturul.

Talleggi strateegiliseks eesmärgiks on areneda Baltimaade suurimaks linnuliha pakkujaks. Praegu on Tallegg Eesti suurim linnuliha- ja munatootja. Ettevõttele kuulub hinnanguliselt 35% Eesti linnulihaturust. HK Balti gruppi kuuluv AS Tallegg on Harjumaa suurim tööandja.