Täna avatavas Kivimäe perearstikeskuses alustavad Nõmme piirkonna patsientide teenindamist dr Lembi Põlder, dr Karmen Joller ja kolm õendustöötajat. Hetkel kuulub teenindavate patsientide nimistusse 3600 patsienti ning Karmen Jolleri nimistus on ruumi veel ca poolesajale patsiendile.

„Usume, et Nõmme kaunis ja vaikses parkmetsas paiknev ning hea ligipääsuga kaasaegne perearstikeskus on mugav lahendus kõigile, kes selles piirkonnas elavad," märkis Kivimäe perearstikeskust juhtiv dr Lembi Põlder, kes varem tegutses endanimelises perearstikeskuses.

Värskelt renoveeritud endine apteegihoone on osa 1920-ndatel arhitekt Erich Jakoby projekti järgi Hiiul valminud hoonetekompleksist. "Peame praegu läbirääkimisi ning loodame tulevikus Hiiu terviselinnakusse leida juurde ka teisi tervise- ning heaoluteenuseid osutavaid partnereid. Lähitulevikus on kavas alustada ka terviselinnaku peahoone renoveerimisega," lausus Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt.

AS Infortar on 404 miljoni euro suuruse omakapitaliga investeerimisettevõte, mille tegevusvaldkonnad on laevandus, kinnisvara, hotellindus ja trükitööstus. Lisaks 38% osalusele AS-is Tallink Grupp kuuluvad ASi Infortar investeeringute portfelli ka ASi Eesti Gaas aktsiad ning ligikaudu 90 000 m² erinevaid hotelli- ja SPA kinnistuid Tallinnas ning üle 350 000 m² maad Tallinnas ja selle ümbruses.