Linn määras kinnisvaraärimees Margus Laikasele trahvi teede ja tänavate sulgemise eest. Täpsemalt oli selle põhjuseks andmete esitamata jätmine teede ja tänavate sulgemise maksu maksuobjekti kohta ning üldkasutava sõidutee ja kõnnitee osaline sulgemine. Harju maakohus otsustas Laikasele määratud 400-eurose trahvi tühistada, mis tähendab, et linnakassa seda summat ei näe.

Laikask jõudis meediasse möödunud aastal sellega, et tema pilt pandi Tallinnas suurelt ühe kortermaja seinale, kus tema firma oli töö pooleli jätnud. Korteriühistu süüdistas teda lubatud tööde tegemata jätmises ning kohustustest vabaks skeemitamises.

Transpordiamet pidi kirjutama korstnasse ka kunagise seltskonnatähele Gabriel Kubjasele 2007. aasta maikuust maksmata jäänud ligi 27-eurose parkimistrahvi. Trahvinõue saadeti kohtutäiturile 2008. aasta jaanuaris sundtäitmisele. Trahvisumma tagasinõudmine lõpetati tänavu juunis, sest täitemenetluse seadustiku alusel oli see juba aegunud.

Kubjas on kogunud kuulsust seltskonnategelasena ning tema "tähelend" sai alguse tõsielusaatest Farm, mistõttu tuntakse teda ka kui Farmi-Gabrieli.

Sama käskkirjaga tunnistas transpordiamet lootusetuks nõude Nordic Engineering OÜ suhtes.

Tegemist oli 561 euro ja 66 sendi suuruse trahviga, mis kirjutati välja 2014. aasta juunis loata teehoiutööde ja teehoiuväliste tööde tegemisega. Tänaseks päevaks on seda nime kandev ettevõtte tegevuse lõpetanud ning äriregistrist kustutatud.