Praegu paikneb mainitud kinnistul Reval Park Hotel & Casino. Kaheksakorruseline hotellihoone, mida täiendab ühekorruseline teenindusplokk – algse nimega „Kungla“ hotell, valmis 1970. aastal. Praegune amortiseerunud hotellihoone on plaanis lammutada ning selle asemele kõrgem ja tänapäevastele nõuetele vastav kõrgema taseme majutusasutus ehitada. Hoonesse on ette nähtud ruumid ka toitlustus-, meelelahutus- ja kaubandusettevõtetele.


Detailplaneeringu koostas K-Projekt AS. Planeeritud maa-ala hõlmab Eesti Ametiühingute Keskliidule kuuluva, Kesklinna Hotelli OÜ kasuks hoonestusõigusega koormatud ärimaa sihtotstarbega Gonsiori 20 / Kreutzwaldi 23 kinnistu ja linnale kuuluva transpordimaa sihtotstarbega Kunderi 5a kinnistu.


Hoonestusala on määratud kolme erineva kõrgusega hooneosa ehitamiseks. Krundi keskele planeeritud 13 maapealse korrusega plokk on kavandatud kaarekujuliseks, Kunderi tänava ääres asuva 1935. aastal ehitatud koolihoone vastu on kavandatud kahekorruseline hooneosa ja Kreutzwaldi tänava poole viiekorruseline hoonemaht. Kompleksi madalamate osade katusele soovitatakse rajada terrasse.


Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Kesklinna Hotelli OÜ.