Kommunaalametis ette valmistatud teede kapitaalremondi kava järgi eraldab linn 2002. aastal teede taastamiseks 122 miljonit krooni, 2003. aastal 127 miljonit, 2004. aastal 131 miljonit, 2005. aastal 134 miljonit ning 2006. aastal 139 miljonit krooni.

Linn lähtub taastatavate tänavate nimekirja koostamisel nende liiklusintensiivsusest ja vanusest.

Linn teavitab enne konkreetse tänava kapitaalremonti sellest tee all olevate tehnovõrkude valdajaid, et võimalikud tööd omavahel kooskõlastada. See välistab võimaluse, et keegi kaevab vastremonditud tänava näiteks torude vahetamiseks üles.

2002. aasta teede kapitaalremondi kavas kavatseb linn teha korda eelkõige Eurovisiooni lauluvõistluse objektidega seotud teed ja tänavad.

Kommunaalamet on pannud teede kapitaalremondi arengukavasse tänavate nimekirja, mis aastatel 2002-2006 taastamisele lähevad.

2002. aasta suuremate kapitaalremondi objektidena on arengukavas kirjas Narva maantee Koidula ja Poska tänava vahel, Kadaka, Rohula ja Pärnu maantee ristmik, Ehitajate tee Nurmenuku ja Paldiski maantee vahel, Liivalaia tänav Juhkentali ja Tartu maantee vahel, Peterburi tee ja Kantsi tänava ristmik, Sõle tänav Kolde puiestee ja Sitsi tänava vahel ning Luise ja Tuukri tänav.

2003. aastal kavatseb linn korda teha Pärnu maantee Viljandi ja Järva tänava vahel, Kadaka puiestee Tihniku viadukti, Peterburi tee ja Betooni tänava ristmiku, Merivälja tee Pirita sillast Randvere teeni ning Gonsiori tänava Kreutzwaldi ja Vesivärava tänava vahel. 2003. aastal suurendab linn tunduvalt ka väiksemate tänavate kapitaalremonti.

2004. aastaks planeerib linn teha korda Sõpruse puiestee Keskuse tänavast Linnu teeni, Punase tänava Peterburi tee ja Pae tänava vahel, Narva maantee Pirita teest Smuuli teeni, Randvere tee, Mustamäe tee Tammsaare teest Vilde teeni ning Paldiski maantee Sõlest Mustamäe teeni.

2005. aasta suuremad kapitaalremondi objektid on Sõpruse puiestee Lunnu tee ja Endla tänava vahel, Odra tänav, Ristiku tänav, Õismäe tee, Pae tänav Punase ja Paekaare tänava vahel ning Paljassaare tee.

2006. aasta remondikavas on Õismäe tee, Suur-Sõjamäe tee, Kunderi tänav, Vilmsi tänav, Kolde puiestee, Mustamäe tee, Pärnu maantee ja Ehitajate tee.