Aktsiat on müümas välismaakler Credit Suisse ning ostmas peamiselt Hansapank. Hinnatase on nii ostjatele kui müüjatele vastuvõetav ning olulisi liikumisi ei toimunud. Päevakäive oli 20 miljonit krooni.

Olulistest teadaannetest tuleks märkida Eesti Telekomi 6 kroonist dividendimakset, mis vastas ka ootustele. Lisaks teatas Statistikaamet Eesti majanduse neljanda kvartali 5.2% kasvust, 2002 aastal kasvunumbriks kujunes esialgseil hinnanguil 5.6%.

Euroopas alustasid börsid küll tugevalt, kuid halvad uudised kindlustussektorist tõid üldindeksid madalamatele tasemetele tagasi. Negatiivsust loob ka Iraagi kriisist tingitud ebakindlus. Teiselt poolt oodatakse Euroopa Keskpangalt intresside langetamist, mis peaks tooma kergendust Euroopa raskustes majandusele. Intressiotsust on oodata 14.45 paiku.

Kindlustusfirma Swiss Life hoiatas, et kavatseb raporteerida 1.7 miljardi frangi suurusest aastakahjumist, mis on oodatust palju hullem, põhjuseks suured restruktureerimiskulud ning investeeringute mahakandmised. Aktsia kukkus uudise tõttu üle 7%. Firma avaldab küll tulemused alles 9 aprillil. Maailma suurim edasikindlustaja Swiss Re aktsia langes 2.9%.

Meediakorporatsioon Vivendi Universal raporteeris oma 2002. aasta tulemustest. Miinust kogunes 20 miljardit eurot. France Telecom teatas sellel nädalal Prantsusmaa ajaloos uurimast kahjumist - 20.7 miljardit eurot.

Goldman Sachs alandas Nokia selle aasta kasumiprognoosi 0.86 euroni aktsia kohta (varasem 0.9), kuid kuna analüütikute keskmine on sellest veelgi madalam, siis uudis aktsia hinda ei mõjutanud. Prognoosi alandamise peamiseks põhjuseks tuuakse dollari kursi langust.

Makronäitajatest tuleks mainid ootamatult suurt tööpuuduse kasvu Saksamaal, mis toetab Euroopa Keskpanga intressilangetamise otsust. Inglise Keskpank teatas intressimäärade samaksjätmisest.