„Tiitliga „aasta noor juht“ tahame väärtustada noore juhi rolli, tuua teda eeskujuks ning julgustada sellega teisi noori mehi ja naisi oma ettevõttes juhtivpositsiooniga kaasnevat vastutust võtma,“ rääkis Tallinna Direktorite Klubi president Rait Hiiepuu pressiteenistuse vahendusel.

„Tänavune tiitlivõitja Gert Jostov on tõestanud end lühikese ajaga tugeva juhi ja meeskonna karismaatilise eestvedajana,“ sõnas Hiiepuu.

„Üle seitsme aasta on ta panustanud Tallinnas asuva Ülemiste City ärilinnaku arendamisse, mis on oma ainulaadse idee, arendustegevuse ja edukate kootööprojektidega pälvinud palju tähelepanu ning mitmeid kõnekaid auhindu. Seda suuresti just tänu Jostovi eestvedamisele, sest nagu öeldakse – iga ettevõte on oma juhi nägu! Samuti on Jostov Direktorite Klubile jäänud silma sisukate sõnavõttudega avalikkuses nii kinnisavara kui muud majanduselu puudutavatel teemadel,“ jätkas ta.

„Noore juhi tiitel on mulle isiklikult väga suur tunnustus. See annab kindlust, et olen langetanud erialaselt õigeid otsuseid – minu panust on hinnatud ja pandud tähele,“ märkis Gert Jostov.

„Ühest küljest on juhi töö kindlasti stressirohke ja vastutusrikas – piltlikult öeldes on selja taha jäänud palju magamata öid. Samas ei ole midagi rahuldust pakkuvamat, kui näha, kuidas meeskond tuleb sinu ideedega õhinal kaasa, saab innustust ja ühiselt tehtud plaanid saavad teoks,“ rääkis ta.

Gert Jostov on alates 2010. aastast AS Technopolis Ülemiste juhatuse esimees. Eelnevalt on ta juhtinud edukalt AS-i Ülemiste City juhatuse esimehena ja AS BLM Eesti tegevjuhina. Alates 2015. aastast kuulub Gert Jostov Eesti Kinnisvaraettevõtete Liidu juhatusse.

Tallinna Direktorite Klubi annab tunnustusauhinda „aasta noor juht“ välja 2013. aastast. Preemia kandidaadiks võib esitada kuni 40-aastast eesti päritolu tippjuhti, kes juhib edukalt Tallinnas või Harjumaal tegutsevat ettevõtet. Eelnevalt on tunnustuse pälvinud AS-i Metaprint juhatuse esimees Martti Lemendik ning Glamox HE tegevjuht Meelis Peterson.

Tallinna Direktorite Klubi on asutatud 1990. aastal Tallinna ettevõtete juhtide poolt. Täna koondab klubi 76-t tänast või endist tippjuhti, kes on seotud valdavalt Tallinnas või Harjumaal tegutsevate ettevõtete juhtimisega.