Tallinna Ettevõtluspäeva programmi mahub nädala jooksul 55 erinevat seminari, koolitust ja töötuba. Kogu ettevõtluspäeva programm on tasuta.

6. oktoobril on ettevõtluspäeva keskuseks Viru Konverentsikeskus ning ka fuajeesse on üles seatud infolauad, kus saab suhelda erinevate ettevõtete esindajatega. Programm on väga mitmekesine ja suunatud erinevate valdkondade ettevõtjatele ja spetsialistidele.

Sel aastal on ettevõtluspäeva läbiv teema „julgus eristuda“, mis käsitleb ettevõtlust uute konkurentsieeliste leidmise ning lisandväärtuse loomise vaatevinklist, hõlmates nii näiteid ja soovitusi äriideede turuvõimaluste leidmiseks, ambitsioonikate ärimudelite rakendamiseks kui sektorispetsiifilisi teadmisi ettevõtte kasvu tagamiseks.

Ettevõtluspäevale järgneb 7. oktoobril Noorte Ettevõtluspäev, mis on oma teemadevaliku poolest mõeldud rohkem noorele ettevõtlushuvilisele ja alustavale ettevõtjale. Muuhulgas on programmis alati mõned üritused ka koolinoortele, sest uue ettevõtjate põlvkonna kasvatamine algab koolipingis.

Ettevõtluspäeva tipphetk saabub Tallinna ettevõtlusauhindade üleandmise pidulikul vastuvõtul 7. oktoobril, kus Tallinna linn tunnustab aasta silmapaistvaimat ettevõtlust või turismi soosivat kinnisvaraalast arendusprojekti, ettevõtjatevahelist koostööprojekti, alustavat ettevõtjat, turismitegu, töökohtade loojat, vastutustundlikku ettevõtjat ning vastutustundliku ettevõtja kategoorias keskkonnasõbralikumat ettevõtjat ökouuenduse eriauhinnaga.

Lisaks antakse üle ka auhinnad aasta parimatele rakenduslikele teadustöötöödele Eesti Kunstiakadeemiast, Tallinna Tehnikaülikoolist, Tallinna Ülikoolist ja SA-st Eesti Rakenduskõrgkoolid.

Tallinna Ettevõtluspäeval osalemine on tasuta, vajalik on eelnev registreerimine kodulehel