BMLG eelmise aasta müügitulu oli 125,2 miljonit eurot, tunamullu 112 miljonit eurot. Mullune kasum ulatus 6,7 miljoni euroni, tunamullu 6,4 miljonini.

Ettevõttel on vara ligikaudu 72 miljonit eurot, kohustusi 41 miljonit eurot.

2013. aastal maksis firma omanikele 2,7 miljonit, eelmisel aastal aga 3,8 miljonit eurot dividende.

Aina laienev ettevõte

Baltic Maritime Logistics Group AS (BMLG) on asutatud 2000. aastal. BMLG on strateegilise planeerimise ja finantsjuhtimisega tegelev holding-firma, kes on investeerinud firmade asutamise ja ülevõtmise kaudu kuue Euroopa Liidu liikmesriigi ning Venemaa, Kasahstani ja Valgevene logistikaettevõtetesse.

BMLG tütar- ja sidusettevõtted on tegevad kaupade ekspedeerimises, laeva- ja liiniagendi teenuste osutamises, ookeani konteinerlaevaliinide esindamises, prahtimises, mere-, raudtee- ja maanteevedude korraldamises ning sadama- ja stividoriteenuste osutamises.

Ettevõttele kuulub CF&S Estonia, Transocean Eesti, JTH Eesti OÜ, ESTEVE Terminal AS, ESTEVE Stevedoring OÜ, Mann Lines OÜ, Hansa Shipping OÜ, Autolink Baltics AS ja Salacgrivas Nord Terminals SIA.

CF&S Estonia on kuuest ettevõttest koosnev kontsern, mis osutab kaupade ekspedeerimise, liini- ja laevaagendi, laevade prahtimise, tolliagendi- ning lao- ja jaotuslogistikateenuseid.

CF&S Estonia ostetud Transekspedicija LV SIA on 2001. aastal asutatud logistikaettevõte, mis osutab kaupade ekspedeerimise, maanteeveo ja laoteenuseid.

2013. aasta mais ühinesid CF&S Latvia ja Transekspedicija LV ning ühinenud ettevõte jätkab tegutsemist ärinimega CF&S Latvia. 2012. aastal soetas CF&S Estonia ekspedeerimisettevõtte Latlitma SIA.

Transocean Eesti on viiest ettevõttest koosnev kontsern ja tegeleb erinevate laevaliinide esindamisega ning ekspedeerimisteenuse osutamisega.

Hansa Shipping OÜ tegeleb kaubalaevadesse investeerimise ja nende rendile andmisega ning laevade mehitamise ja tehnilise teenindamisega.

2006–2008 omandas BMLG ülegabariidiliste ja raskete veoste autoveoteenuseid osutava firma JTH Eesti OÜ.

ESTEVE Terminal AS on kahest ettevõttest koosnev kontsern ning osutab kaupade ladustamise, laadimis- ja lossimisteenuseid ning laevade agenteerimise teenuseid Paldiski lõunasadamas. Selle ettevõtte ostis BMLG 2002. aastal.

2006. aastal asutas BMLG tütarfirma ESTEVE Stevedoring OÜ, kus on 70% suurune osalus ja mis osutab Tallinna Vanasadamas ro-ro-kaupade laadimis- ja lossimisteenuseid.

2010. aastal asutas BMLG Lätis tütarfirma Salacgrivas 0Nord Terminals SIA, milles BMLG-l oli 85% suurune osalus. Ettevõte osutab kaupade ladustamise ning laadimis- ja lossimisteenuseid Lätis Salacgriva sadamas.

Veel kuulub BMLG-le 50% suurune osalus kuuest ettevõttest koosnevas kontsernis Autolink Baltics AS, mis osutab sõiduautode ladustamise ja müügieelse ettevalmistamise ning maantee- ja raudteeveoteenuseid.

2006. aastal osteti aga pool firmast Mann Lines OÜ, mis tegutseb ro-ro-laevaliini Mann Lines liiniagendina Eestis.

Perekond Nurmetalo soolo

Kogu selle kupatuse üks suuremaid omanikke on Karin Nurmetalo. Ta on ka BMLG nõukogu liige koos Anastasia Vahiga. Nurmetalole kuulub 22,73%-line osalus ettevõttes.

Sama suur osalus kuulub ka Karini pojal Tarmo Nurmetalol, kes on aktsionär oma firma kaudu ning kuulub kontserni juhatusse koos Ants Ratasega. BMLG üks loojatest oli Karini abikaasa ja Tarmo isa Tanel Nurmetalo.