Ettevõtte käive oli kolmandas kvartalis 13,1 miljonit eurot ja see kasvades aastaga 0,8 protsenti, teatas ettevõte börsile.

Tallinna Vee üheksa kuu puhaskasum püsis võrreldes eelmise aasta sama perioodiga samal tasemel, kasvades 0,1 miljoni euro võrra 13,94 miljoni euroni. Ettevõtte üheksa kuu käive oli 39,21 eurot ja see kasvas 2,8 protsenti.

Tallinna Vee juhatuse esimees Ian Plenderleith selgitas, et ettevõtte majandustulemused on püsinud tugevad hoolimata sellest, et tariifid on külmutatud 2010. aasta tasemel.

“Tootmistulemuste olulisemad näitajad reoveepuhastuses, võrkude toimivuses kui lekete osakaalus on aegade parimal tasemel,” lisas Plenderleith.

Ettevõte aktsia hind on käesoleval aastal tõusnud 36 protsendi võrra. Seda ettevõtte hinnangul tänu Tallinna halduskohtu otsusele, mille kohaselt on teenuslepingu tariifide osa haldusleping.

Ettevõte andmetel on aastatel 2001-2012 keskmine reaalne tulukus investeeritud kapitalilt olnud 6,2 protsenti ning see on ettevõtte hinnangul täielikult kooskõlas nii Inglismaa, Walesi kui ka Hollandi regulaatorite poolt lubatud reaalse tulukusega.