Hambaravikliinik Kliinik 32 lansseerib paketid Hammaste SPA ja Hammaste SPA Pluss, mis sisaldavad hammaste põhjalikku puhastust ja individuaalseid juhiseid hammaste eest hoolitsemiseks, samuti soovi korral hammaste valgendust.

„Lisaks iga-aastasele hammaste kontrollile on oluline regulaarselt hoolitseda kogu suuõõne puhtuse eest. Hammaste SPA protseduuride järel on hambad täielikult puhtad ning patsiendil on kergem ja mugavam jätkata igapäevase suuhügieeniga, mis ühtlasi vähendab tõsisemate suuõõneprobleemide tekkevõimalust,“ lausus dr. Vahtra.

Kliinik 32 Hammaste SPA-s hoolitsevad patsiendi eest suuhügieenile ja suutervishoiule spetsialiseerunud dr. Piret Kolk ja suuhügienist Julia Janpol.
Hammaste SPA-d on soovitatav külastada kord aastas, alates 35. eluaastast ning suuremate suuõõneprobleemide ilmnemisel kaks korda aastas.
Hinnad Hammaste SPAs algavad 1000 kroonist.

Tallinnas Tornimäe Kaksiktornide Ärikeskuses asuv Kliinik 32 on Eesti esinduslikumaid implantoloogia- ja parodontoloogia keskuseid, kus lisaks kirurgilistele protseduuridele ja igemehaiguste ravile pakutakse hambaravi-, ortodontia-, proteesi- ja suuhügienisti raviteenuseid.
Kliinik 32 ligi 35-liikmelises meeskonnas töötavad 12 arsti, neist osanikeringi kuuluvad Eesti juhtivaid parodontolooge ja kliiniku peaarst dr. Lauri Vahtra, Eesti Hambaarstide Liidu president ja Euroopa Hambaarstide Nõukogu juhatuse liige dr. Piret Väli, ortodont dr. Kirsten Nigul, raviarstid dr. Triin Kadastik, dr. Reet Pallase ja dr. Anton Garajev.