Planeeritav 1,9 hektari suurune maa-ala asub aadressidel Pärnu mnt 180a ning Järve 4,6,8 ja 8a. Nimetatud krundid liidetakse üheks kinnistuks, mis saab 80% ulatuses elamu- ja 20% ulatuses ärimaa sihtotstarbe. Kinnistule võib rajada kaks tornhoonet – üks 19- ja teine 18-korruseline, mille maksimaalseks kõrguseks lubatakse 63,5 meetrit.


Kavandatavatel tornidel on ühised kaks maa-alust parkimiskorrust. Hoonete alune pind on 2930 m² (maa-peal) ja 4600 m² (maa-all). 19-korruselise hoone maht hakkab paiknema planeeritava ala läänepoolses osas, 18-korruseline tornelamu aga ala idapoolses osas, Pärnu maantee vahetus läheduses. Hoonetesse kavandatakse kokku 198 korterit.


Kõrghooned on paigutatakse üksteise suhtes nihutatult, mis tagab hoones elama asuvatele inimestele piisava privaatsuse. Tornelamud on ühendatud 2-korruselise büroohoonega, moodustades L-kujulise arhitektuurse terviklahenduse. Seega, nii Pärnu maantee kui ka Järve tänava poolt vaadatuna on tegemist kahe sarnase kõrghoonega, mis on paigutatud üksteise kõrvale. Selline hoonestusala paigutamine on tingitud ka soovist rakendada arhitektuurse ideestiku koostisosaks krundi reljeefne põhjaserv koos kaarja ülessõiduteega. Samuti võimaldab niisugune hoonestusala paigutus säilitada maksimaalselt krundi servades kasvavat kõrghaljastust ning krundi keskele tekib õueala.


Praegu tühjana seisvate kruntide omanik on AS TTP. Eskiisprojekti koostas AS K-Projekt.