Ettevõttes algusest peale töötanud Tele2 võrguehituse juhi Eduard Stetski sõnul oli 1997. aastal kõige populaarsem kõnepakett Q15, mis andis 15 minutit kõneaega ja siis tundus see täiesti mõistlik, teatas Tele2.

“Ehitasime toona Kärdlasse tolle aja kohta võimsa saatejaama, millega tehti siis 5-6 kõnet nädalas,” ütles Stetski ja lisas, et 2012. aastal räägivad inimesed keskmiselt 3-4 tundi kuus.

“Sümboolselt sõlmisime aga just käesoleval nädalal lepingu Nokia Siemens Networksiga, et vahetada kahe aasta jooksul kogu Tele2 raadiovõrk ja keskseadmed uute vastu välja, valmistades teed 4G tehnoloogia tulekuks,” ütles Stetski.Stetski sõnul on kõnehinnad 15 aastaga langenud ligi 20 korda. “97. aastal maksis kõneminut keskmiselt 6 krooni, praegu müüme paketti, millega saab helistada 2,2 eurosenti minut igasse võrku,” ütles Stetski.

“Toonased firma kõige popimad telefonid olid Motorola 160 ja 460, mis võrreldes kaasaegse telefoniga meenutavad pigem auto tõkiskinga,” muigas Stetski. Täna töötab Tele2-s paarkümmend inimest, kes on firmaga seotud selle algusest saati.