Koppelil on mõttevahetuse arendamine veres, ta on aktiivne kolumnist ning teritab sulge ka sotsiaalmeedias.

Koppeli sõnul on tänaseks on selge see, et kunagi välja kuulutatud kommentaarium kui positiivne kollektiivne teadvus pole realiseerunud. Samas on ka anonüümsel kommentaariumil tema hinnangul kaks väärtust. „Esiteks on võimalik saada teada, mida inimesed tegelikult mõningatest asjadest arvavad – kuivõrd habras ja õhuke on tsiviliseerituse kiht, kui õnnestub end anonüümsuse taha varjata. Teiseks on kommentaarid sageli kõrge meelelahutusliku väärtusega, sest pimeda viha, profaanluse, teadlike lõuapoolikute, trollide ja eelnevatega võitlevate mõistlike inimeste verbaalne orkaan toodab hulgi päevakajalist huumorit,“ tõdes ta.

Ise on Koppel uudistele kommentaare kirjutanud viimaste aastate jooksul paar-kolm korda. Seda siis, kui uudis/artikkel on mingis osas täiesti eksiteel. „Üldiselt ma arvan, et mehe suurim varandus on hea nimi ja vastutus oma sõnade eest. Seega ideaalne kommentaarium on minu jaoks selline, kus kõik esinevad oma nimega ning mida modereeritakse,“ lausus Koppel. Küsimuseks jääb tema sõnul sellisel juhul vaid see, kuidas (potentsiaalseid) osalejaid paremini motiveerida sellise sisu loomises osalema.

Veeda tegus päev kommentaariumis kaasa lüües ning Peetrit toetades või temaga hoopis väideldes. Säilitagem aga viisakas kõnepruuk ja palun ärgem esitagem isiklikke rünnakuid. Saame tõestada, et avatud kommentaarium saab viia sisukate, ühiskonda edasiviivate debattideni!