Selle rahamasina aktsia on aastaga kallinenud 33,6%. Tänavu maksis Tallinna Kaubamaja dividendi 40 senti aktsia kohta, mis teeb 6,89 euroselt aktsiahinnalt dividenditootluseks 5,88%.

Kuigi Eestis on kombeks raha arvelduskontodele kuhjata, meeldib eestimaalastele ka sajaseid kauplustes tuulutada. Oma osa on sellest saanud ka Tallinna Kaubamaja.

Kaubamaja grupi 9 kuu käive kasvas aastaga 3,3% ja ulatus 402,6 miljoni euroni. Puhaskasum kasvas 10,5%, 11,4 miljoni euroni. Õigupoolest tuleks küll Kaubamaja asemel öelda Selver, kuna iga grupis müüdud eurost 69 senti tuli supermarketitest ehk Selveritest. 11,4 miljoni eurosest kasumist andsid Selverid 4,1 miljonit eurot.

Seni on Kaubamajale taagaks buumi ajal Lidlilt Lätis ostetud krundid, mis tõid ettevõttele supermarketite segmendis 9 kuuga ligi 1,9 miljoni eurose kahjumi. Eesti Selverid teenisid ligi 6 miljoni eurose kasumi. Samas on see kasutamata võimalus – kas arendada Lätis ise jaemüügiketti või müüa krundid maha. Kaubamaja ostis Lidlilt 2006. aastal 16,3 miljoni euro eest (käibemaksuta) Lätis 22 kinnistut kogupindalaga 80 600 ruutmeetrit. Samal aastal ostis 10,5 miljoni euroga Kaubamaja ka Lidli 10 Eestis asuvat kinnistut. Nende sammudega blokeeris sisuliselt Tallinna Kaubamaja Saksa jaekaupmehe Eestisse ja Lätti laienemise.

Teistpidi tulekski Tallinna Kaubamaja jaekaupmehe asemel vaadata hoopis kinnisvaraarendajana, kes rendib kaubanduspinda välja. Suurima kasumi teenis ettevõte just kinnisvarast – 6,7 miljonit eurot. Ettevõtte leival on ligi 4000 töötajat.

Swedbanki analüütikud on prognoosinud Tallinna Kaubamaja tänavuseks kasumiks 21 miljonit eurot ja tuleva aasta omaks 20 miljonit eurot.