Puidust aksessuaarid on pilku püüdnud juba nii Eestis kui piiri taga. Woochi kella kannavad näiteks Eesti peaminister Taavi Rõivas ning Itaalia peaminister Matteo Renzi. Woochi käekellad on esindatud ka 2015. aasta Expo-l Eesti paviljonis.

JA Euroopa õpilasfirmade võistlus koosneb neljast osast. Võistlejad esitasid juba kuu aega tagasi žüriile oma aastaaruande. Võistlusel ootab õpilasfirmade liikmeid neljaminutiline lavaesinemine, žürii ristküsitlus ning oma toote või teenuse esitlemine müügiboksis.

Kõigi nelja etapi tulemusi arvestades kuulutatakse 30. juuli hilisõhtul välja 2015. aasta Euroopa parim õpilasfirma. Lisaks auväärsetele esikolmiku kohtadele, annavad mitmed tuntud ettevõtted välja oma eripreemiad.

Õpilasfirma Wooch sai alguse eelmise aasta sügisel, kui neli Tartu noormeest otsustasid kooli õppekava raames läbida õpilasfirma programmi. Idee ei sündinud lihtsalt – pidevalt ajaga hädas olemine ja ideede nappus tingiski mõtte hakata käekelli valmistama. Noored hakkasid mõistma aja väärtust ning kuna Eestis ei ole ühtegi kuulsat kellabrändi, otsustatigi lisada käekellale stiili ja isikupära.

Woochi kelli peeti selle aasta aprillis toimunud Eesti õpilasfirmade võistlusel esikoha vääriliseks ning alates sellest on õpilasfirma teinud kõik, et saada tunnustust ka Euroopas toimuval võistlusel.

Kõvasti on arendatud tootmisprotsessi, mis on muutunud oluliselt kiiremaks ja efektiivsemaks MET-Terakeskuse toel. Ettevalmistusele on tugevasti kaasa aidanud ka AS Favor ja nende 25. sünnipäevaks Woochi toeks annetuse teinud külalised.