Näitleja Rob Lowe teatas hiljuti Jimmy Kimmeli saates, et tal on McDonaldsi kuldkliendikaart. Kuidas ta selle sai? Ta ise ütles, et tema sõbra isa leiutas Egg McMuffini. Oli see nüüd nali või mitte, aga kaart võimaldab näitejal aasta läbi süüa ükskõik millises California, Santa Barbara piirkonna McDonaldsi söögikohas - tasuta.

Lowe ei ole sugugi ainus kuulsus, kellele seda on võimaldatud. Warren Buffettil on veel paremini läinud. Tema saab elu lõpuni Omaha piirkonnas tasuta McDonaldsis pakutavat mugida.

Kõige vingem on aga maailma rikkaima mehe Bill Gatesi lugu. Tema saab elu lõpuni McDonaldsis tasuta süüa igal pool maailmas. Niisiis võib Gates ka Sõle McDonaldsi tühjaks osta, kui ta juhtub siiakanti sattuma.

McDonalds ei ole ainuke kiirsöökla, mis kuldklientidele selliseid kingitusi teeb. Ka Burger King pakub sama. Selle on saanud näiteks Jennifer Hudson, George Lucas ja Hugh Laurie. Viimane soovis nii väga saada Burger Kingi kuldkliendiks, et helistas otse ettevõtte PR-osakonda ja ütles, et tema eelmine kaart oli kadunud. Ta soovis uut. Tegelikult ei olnud tal varem seda olnudki. Aga ta on ju Hugh Laurie, Dr. House.

Ei tea siiski, kui tihti need kuulsused oma tasuta lõunaid ära kasutavad. Pikka elu neil oodata ei ole, kui nad tõesti iga päev burgerit ja kokakoola tarbiksid.