Kuulsused on oma kehaosasid kindlustanud alates 1930ndatest, kui Hollywoodi tööstus sai tõelise hoo sisse. Legendaarne näitleja Cyd Charisse oli kuulus oma meeletute tantsunumbrite poolest mitmetes suurfilmides. Ta kindlustas 1940ndatel oma jalad. Muusik, näitleja ja koomik Jimmy Durante nina oli nii oluline osa tema imagost, et ta otsustas selle karjääri tipul kindlustada. Tänapäeval on sotsiaalmeedia kaasabil staaride kehaosadel oluline osa nende imagost kui kunagi varem. Seega ei ole ime, et nad neid kindlustavad. See on tavapärane ärikulu.

Mõned näited:

Taylor Swift - on müünud üle maailma rohkem kui 40 miljonit albumit. Ta reisib ja tuuritab väga palju. Tulemas on maist detsembrini kestev tuur, kus ta esineb kokku 87 erineval laval. Kõige selle ümber on aga intervjuud ja igasugu muud üritused. Kuu alguses jõudis tema marketingi inimestele kohale, et sellise pingelise graafiku tõttu tuleks artist kindlustada. Täpsemalt Swifti jalad, 39,3 miljoni dollari eest. Kuna tema viimane tuur tõi sisse 150,2 miljonit dollarit, siis ei ole selline investeering sugugi paha.

Jennifer Lopez - laulja ja filminäitlaja, aga tal on ka oma parfüümi- ja riideseeriad, produktsioonifirma ja palju muud. Ta on kõikjal. Paljud teavad teda aga eelkõige tema tagumiku tõttu. See on kindlustatud 27 miljonile dollarile.

Kim Kardashian - ka tema taguots on kindlustatud, 21 miljonile dollarile.

Kylie Minogue - taas on tegu pepukindlustusega, aga „vaid" 4,4 miljoni eest.

Dolly Parton - 40DD rindadega lauljatar on müünud üle 100 miljoni plaadi üle maailma. Rinnad on aga väidetavalt kindlustatud 5,6 miljonile dollarile - 2,8 miljonit ühe rinna kohta.

Bruce Springsteen - 120 miljoni albumi mehe peamine tööriist on häälepaelad ning need on kindlustatud 4,4 miljoni dollari peale.

David Beckham - Real Madrid kindlustas jalgpalluri jalad 148 miljonile dollarile.

Cristiano Ronaldo - see tänapäeva jalkajumal on samuti nii oluline, et Real Madridi klubi kindlustas tema jalad 109 miljonile dollarile.

Daniel Craig - See näitleja teeb paljud oma trikid, mis muidu vajaksid kaskadööri, ise. Kui mees suureks staariks sai, siis kindustati terve tema keha 7,4 miljoni dollari peale.

Julia Roberts - karjääri tippajal olid kindustatud naise hambad. On ta ju tuttav oma suure suu ja perfektsete hambaridade tõttu (loomulikult on ta ka suurepärane näitlejanna).

Millise kehaosa sina kindlustaksid ja kui palju oleksid nõus selle eest maksma? Kes on Eestis sellised tegelased, kes peaksid mõne ihuliikme kindlustama?