Taxifyl on lisaks senistele taksofirmade autodele nüüd taksoäpis 250 Taxify logoga taksot. Taxify vastutab nende taksode hindade ja teenusekvaliteedi eest. Taxify kaubamärgi all saavad sõita ainult korraliku taustaga, kogenud ja litsenseeritud taksojuhid. Lisaks on väike hulk sõidujagamise teenusepakkujad, kes alates tänasest on äpis taksodest eraldatud valget värvi Taxify logoga.

Kõik senised taksofirmade logod jäävad Taxify süsteemi alles. "Selle aasta jooksul on Taxifyga liitumise vastu huvi tundnud sajad tublid taksojuhid ning sellest nädalast on neil võimalik sõita Taxify oma kaubamärgi all," ütles Taxify asutaja Markus Villig. Taxify prognoosib, et lähikuudel on Taxify kaubamärgiga juhte juba 400-500.

Taxify oma logoga autod on jaotatud hinnaklassidesse

Taxify kaubamärk antakse vaid hoolikalt valitud parimatele taksojuhtidele, kes on läbinud koolituse, dokumentide- ja keelekontrolli ning sõiduk ülevaatuse. Taxify Tallinna kontoris on kuus inimest, kes vaatavad kõiki meie logoga autosid regulaarselt üle ja töötavad klientidelt tulnud reitingutega igapäevaselt. Taxify logoga juhid teenindavad ainult Taxify kliente. Klient võib küsimuse või mure korral võtta ühendust Taxify klienditoega.

Reaalajas reitingud tagavad parima kvaliteedi
Oma sõidu lõpus saab klient vaid 1 klikiga jätta reitingu. Iga taksojuht saab päevas keskmiselt 6 reitingut, mis tagab kiire tagasiside ja lubab probleemidele operatiivselt reageerida. "Luban, et kõik alla 3 tärniga reitingud saavad Taxify poolt tõsiselt käsitletud ja ei ole ühtki Taxify logoga autot, mille keskmine hinnang oleks väiksem kui 4,5," ütles Henrik Raave, Taxify Eesti tegevjuht.

Taxify süsteemis on ka sõidujagatele kõrged nõuded: kuni 10 aasta vanune heas korras auto, 3-aastane sõidukogemus, kehtivad autokindlustused ja puhas karistusregister.

Sõidujagamise teenuse puhul arvutab sõidu maksumuse Taxify äpp ja sõidu kokkuvõtte saadetakse kliendile e-kirjaga.

Taxify on Eestis 2013 aastal asutatud tehnoloogiaettevõte, mis tegeleb takso tellimise mobiilirakenduse arendamisega. Taxify tegutseb kaheksas riigis, firmas töötab 37 inimest ja investoritelt on kaasatud 1,5 miljonit eurot investeeringuid.