Taxify avas eile teenuse Monterreys rohkem kui tuhande registreerunud juhiga. Lisaks oli enne teenuse käivitamist rakenduse alla laadinud juba rohkem kui kümne tuhat kohalikku. "Mexico City on täna sõitude arvult Taxify neljas linn. Nüüdsest saavad ka Monterrey elanikud valida kohalike alternatiivide seast soodsaima ja kvaliteetseima sõiduteenuse," ütles Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

2018. aastal on ettevõttel plaanis nii jätkata laienemist kui tugevdada turupositsiooni olemasolevatel turgudel. "Plaanime teenuse avada mitmetes uutes linnades Austraalias, Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aafrikas," lisas Villig.

Mehhikos tegutseb Taxify varasemalt juba Mexico Citys ja Durangos. Monterrey klientidele on Taxify teenus kättesaadav alates 14. veebruari varahommikust kohaliku aja järgi.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb rohkem kui 40 linnas ja 23 erinevas riigis, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite. Firmas töötab globaalselt üle 450 inimese. 2017. aasta augustis alustas Taxify strateegilist koostööd maailma suurima sõidujagamisteenuse pakkujaga Didi Chuxing.