“Taxify on minu jaoks ülipõnev ettevõte, ühelt poolt tehnoloogiliste väljakutsete, teisalt aga haruldaselt suure mõju tõttu, olles igapäevaselt kümnete miljonite inimeste elu osa. Tootetiimiga liitumine tähendab, et saan olla globaalset transpordivaldkonda muutva ning ülikiiresti kasvava organisatsiooni keskmes,” ütles Kabanov.

Tehnoloogiliselt põnevaimate väljakutsetena tõi Kabanov välja tehisintelligentsi kasutamist hinna- ja marsruudimudelites ning nõudluse ja liiklustingimuste ennustamisel; kaardirakenduse täiendamist sõitude koondamise (pooling) tarbeks; sõitjate ning juhtide reaalajas kokkuviimise süsteemi parendamist; platvormi kohandamist kümnete ja sadade miljonite kasutajate teenindamiseks ning valmistumist isesõitvate autode peatseks tulekuks.

Taxify tegevjuhi Markus Villigi sõnul annab Kabanovi liitumine arendustiimile hoogu juurde. “Aasta lõpuks soovime täna 600 inimesele lähenevat ülemaailmset tiimi kasvatada pea tuhande inimeseni, rõhuga tarkvarainseneridel ja andmeteadlastel. Sealjuures on meie tiim jätkuvalt märksa väiksem kui globaalsetel konkurentidel, ühe inimese mõju on aga sellevõrra suurem,” ütles Villig.

Taxifyl on globaalselt üle kümne miljoni kasutaja ning enam kui pool miljonit juhti. 2013. aastal Eestis asutatud ettevõte tegutseb täna rohkem kui 25 riigis.