Alates sellest nädalast, mil Taxigo mobiiliäppi on üle tulnud ka Elektritakso oma 140 juhiga ning alles hiljuti tegevust alustanud Bongo takso 50 täpiliseks värvitud autoga, on Taxigo vahendatavate ametlike taksode arv kasvanud 1200ni. Neist üle 1100 Tallinnas.

Dubrovski väited, et Taxigo on suurim, tuginevad arvutusetel, et kokku tegutseb Tallinnas aktiivselt ca 2000-2200 taksot ja kolmel firmal oma äpid (Tulika ning Tallinkil on oma Taxofoni äpp ning Saksa Takso sõidab Driveriga).

„Pean tunnistama, et Taxigo äpp on taksode arvult viimase poole aastaga kasvanud neli korda, 250lt 1200le ja peamiselt on see seotud sellega, et kunagi meist suuremad olnud konkureerivad äpid nagu Taxify ja Uber on keeranud taksofirmadele selja, eelistades igakülgselt piraattaksode vahendamist kui tulusamat. Enamus taksofirmasid on aga juhtidel keelanud Taxifys ja Uberis sõitmise, nii, et neid autosid sealt enam ei leia. Meil kui algusest peale ametliku taksonduse abistamisele üles ehitatud äpil pole olnud palju rohkem teha kui konkurentide teenuses pettunud taksofirmasid endaga liita ja püüda äppi samal ajal paremaks ehitada,“ kinnitas Dubrovski.