Virkebau sõnul ootab ta aastaks personaalsele praktikale juhiomadustega noort, kellel on julgust otsustada ja vastutust võtta ning ambitsioon saada tulevaseks tippjuhiks.

"See ei ole tavaline praktika, vaid strateegilisel tasemel töö ja personaalne arenguprogramm. Praktikant hakkab meie majas vedama vastutusrikkaid projekte, osalema ettevõtte juhtimises ja strateegia kujundamises ning tegema koostööd teiste Tele2 tegevusriikidega," rääkis Virkebau ja lisas, et sellisel tasemel praktikat ei paku ükski teine kohalik ettevõte.

"Ma ei otsi kõrvaltvaatajat ja koosolekute protokollijat, vaid noort ja talendikat ideede generaatorit, kes toob ettevõttesse värskeid mõtteid ning on valmis need ka ise teoks tegema. Vastutasuks pakun vinget rahvusvahelise töö ja juhtimiskogemust ning võimalust tegeleda nende projektidega, mis just sinul silmad särama panevad. Sisuliselt on see võimalus mõned pulgad karjääriredelil vahele jätta ning liftiga otse tippu sõita," ütles Virkebau.

Detsembris lõppeb esimese tegevjuhi praktikandi, TTÜ tarneala juhtimise magistrandi Anton Savitši aastane juhtimispraktika Tele2-s. Sel sügisel ootab teda ees kuuenädalane välispraktika Rootsis Tele2 grupi asjade interneti meeskonnas ning tuleval aastal jätkab ta Tele2-s juba püsival ametikohal.

„Olen käinud välisreisidel Baltimaades, Rootsis, Hollandis ja USA-s, näinud telekomiäri otsustusprotsesside köögipoolt, aidanud töötada välja ettevõtte tulevikustrateegiat, löönud kaasa uute toodete turule toomises - sellist võimalust 24-aastasena tavaliselt ei avane," võttis Savitš oma praktika-aasta kokku. „Kui sa suudad näha laiemat pilti ja tahad oma oskused proovile panna dünaamilises tehnoloogiasektoris, siis see programm on just sulle!"

Ettevõte ootab kandideerima viimase paari aasta jooksul ülikooli lõpetanud või peagi lõpetamas noori. Tegevjuhi praktikanti ootavad töö- ja õppereisid Tele2 tegevusriikidesse ning sõit Lissaboni Euroopa suurimale tehnoloogiaüritusele Web Summit. Praktika on tasustatud ja programmi lõppedes teeb Tele2 praktikandile tööpakkumise.

Vaata 2017. aasta praktikaprogrammi tutvustavat videoklippi ja lae üles oma videotutvustus: www.tele2.ee/praktika. Kandideerimine avatakse 24. oktoobril ja see kestab 15. novembrini.