Tele2 juhatuse esimees Toomas Tiivel meenutas, kuidas alguses tuli võidelda skeptikute arvamusega, et mobiiltelefon on eliidile suunatud luksuskaup ning küllastunud turule rohkem operaatoreid juurde ei mahu, vahendas Tele2 kommunikatsiooniosakond.

„Tele2 tõi mobiiliteenuse massidesse, pakkudes konkurentidest oluliselt soodsamaid kõneminutihindu ning mobiiltelefone. Oleme hoidnud 1997. aastast alates kliendisõbralikku suhtumist, mis on oma edukust aja jooksul tõestanud,” ütles Tiivel.
„Täna, 10 aastat hiljem, on Tele2 enam kui 500 000 kliendiga suuruselt teine ning kõige kiiremini kasvav mobiilsideoperaator. Oleme jätkuvalt selge hinnaliider ning mahukad investeeringud teenuse kvaliteeti tagavad selle, et parima hinnaga teenused kõikide inimesteni jõuaksid.”

Sünnipäevanädal kestab 23.-29. aprillini, mil Tele2 pakub klientidele ülisoodsa hinnaga telefone. „Peaaegu nagu 10 aastat tagasi, kui Q GSM raputas kogu sektori hindade alustalasid ja esinduste juures looklesid järjekorrad inimestest, kel esmakordselt avanes võimalus astuda mobiiltelefoni kasutajate sekka. Tele2 alustas Eestis esimesena ka kõnekaardi teenuse pakkumist, mille vajalikkusesse teised mobiilsideoperaatorid tol ajal ei uskunud,” meenutas Tiivel.

Tele2 Eesti ajalugu sai alguse 1997. aasta 28. aprillil, kui hommikul kell pool üheksa käivitas AS Ritabell Eesti Mobiiltelefoni ja Radiolinja kõrval kolmanda mobiiltelefonivõrgu, ettevõtte kaubamärgiks sai „Q”. 2001. aastal vahetas Q GSM nime ning jätkas Tele2 kaubamärgi all.
Tele2 on kolmel järjestikusel aastal, 2001-2003, saavutanud esikoha Äripäeva ettevõtete top 100 edetabelis, sellist edu ei ole ükski firma siiani suutnud korrata.
Täna on Tele2 käibelt ja kliendiarvult suuruselt teine mobiilsideoperaator, mille leviala katab 99% Eestimaast.

Tele2 Eesti AS kuulub üle-euroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 29 miljonile kliendile 22 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust enam kui 500 000 kliendile. Tele2 eesmärk on pakkuda parima hinnaga kvaliteetseid mobiilsideteenuseid nii era- kui äriklientidele.