Tavatelefonivõrku helistamise kõneminuti hind Soome, Rootsi, Norrasse ja Taani hakkab maksma 1,42 krooni, Saksamaale, USA-sse ja Kanadasse 2,83 krooni, Peterburgi ja Moskvasse 2,71, mujale Venemaale 3,95 krooni ning Lätti ja Leetu 3,89 krooni minut, teatas Telefant.

Telefant tahab aastaks 2003 saavutada 10-protsendilise turuosa kaugekõneteenuse turul Eestis.

"Tahame pöörata erilist tähelepanu teenuse kvaliteedile ja selle lihtsale kasutatavusele - Telefanti teenuseid kasutades peab klient tundma, et ta on saanud selge võidu, võrreldes teiste analoogset teenust pakkuvate firmade teenuste kasutamisega," Telefanti kaubamärki kasutava Contech Media juhatuse esimees Jaak Ulman.

Lisaks võimalusele registreeruda teenuse kasutajaks telefoni või interneti teel saab alates juunikuust Telefanti telefoniteenuse liitumislepinguid sõlmida ka kõikides Eesti Posti teeninduspunktides.

Contech Media on asutatud 1999. aastal Eesti eraisikute poolt.

Veebruaris 2001 laiendas ettevõte aktsiakapitali viie miljoni kroonini USA telekommunikatsiooni kontsern Titan Wireless Inc, kes omandas AS Contech Medias vähemusosaluse koos õigusega osaluse suurendamiseks ja kohustusega tagada ettevõtte arenguks vajalikud investeeringud.