“Telefant 1083 on kõige soodsam kaugekõneteenus Eestis,” ütles Contech Media juhatuse esimees Jaak Ulman. “Uue kaubamärgi turuletoomisel tahame pöörata erilist tähelepanu teenuse kvaliteedile ja selle lihtsale kasutatavusele – Telefandi teenuseid kasutades peab klient tundma, et ta on saanud selge võidu, võrreldes teiste analoogset teenust pakkuvate firmade teenuste kasutamisega.”

“Telefandi eesmärk on tiheneva konkurentsi tingimustes võita lähema paari aasta jooksul oluliselt uut turgu,” selgitas Telefandi turundusdirektor Indrek Lepp. “Selleks kavatseme investeerida koos meie välisinvestori Titan Wireless´iga 100 miljonit krooni nii tootearendusse kui ka turu haaramisse ja kaubamärgi tutvustamisesse.”

Telefant kavandab koos USA telekommunikatsiooni kontserni Titan Wireless´iga lähema paari aasta jooksul hõivata Eesti kaugekõneteenuste turul vähemalt 10% turuosa, välja ehitada oma kombineeritud fiiberoptiline ja traadita juurdepääsuvõrk viies Eesti regioonis ning laiendada tegevust ka naaberturgudele Lõuna- ja Idapool.

Telefant positsioneerib ennast kui telekommunikatsioonivõrgu operaator, kelle kaudu on kliendil ühe ja sama füüsilise ühenduse kaudu ligipääs nii telefoni- kui internetiteenusele.

Contech Media on asutatud 1999. aastal Eesti eraisikute poolt. Veebruaris 2001 laiendas ettevõte aktsiakapitali 5 miljoni kroonini USA telekommunikatsiooni kontsern Titan Wireless, kes omandas Contech Medias vähemusosaluse koos õigusega osaluse suurendamiseks ja kohustusega tagada ettevõtte arenguks vajalikud investeeringud.

Titan Wireless on New Yorgi börsil registreeritud Titan Corporation´i tütarfirma. Titan Wireless haldab koos tütarfirmadega lairiba telekommunikatsioonivõrke enam kui 30-s riigis üle kogu maailma. Titan Wirelessi globaalne võrk koosneb fiiberoptilise võrguga ühendatud satelliitside maajaamadest, rahvusvahelistest sidesõlmedest ning traadita juurdepääsuvõrkudest.