Tere tervisesõbralikku tootesarja kuuluvad Dr Helluse oomega-3 sisaldavad jogurtid ja Dr Hellus kohukesed on esindatud ajavahemikus 19.-23. oktoober Pariisis toimuval ühel maailma suurimal toidumessil SIAL 2008 spetsiaalses innovatiivsete toodete paviljonis.

Tere juhataja Ülo Kivise sõnul on toidumaailmas hinnatud tiitel eeskätt suur tunnustus Tere arendus- ja teadustööle piimatoodete alal. „Nii Dr Helluse sarja jogurtid kui ka kohukesed, mis maailma juhtiva toidumessi raames 2000 erineva toote hulgast välja valiti, sisaldavad kasulikku Lactobacillus fermentum ME-3 bakterit,“ sõnas Kivine.

Tema kinnitusel on Tartu Ülikooli teadlaste avastatud maailmakuulus bakter esimene probiootik maailmas, millel on patenteeritud nii antimikroobne kui ka antioksüdantne toime.

Ajavahemikul 19.-23. oktoober 2008 Pariisis toimuva aasta suurima toidumessi SIAL 2008 raames korraldatud konkursil "SIAL 2008 Trends and Innovations" võistlesid enam kui 2000 toodet. Nende hulgast valiti välja kõige innovaatilisemad ja kõige enam trendi andvad tooted. Ühtlasi konkureerivad väljavalitud tooted, teiste seas Dr Helluse jogurtid ja kohukesed, tänavu oktoobris tiitlile “Trends and Innovations Awards“.

Kõige innovaatilisemad ja kõige rohkem trendi andvad tooted saavad muu hulgas õiguse kasutada märki „Trends and Innovations selected product” oma stendil SIAL 2008 toidumessil. Samuti õiguse kasutada toodete pakenditel ning paberkandjatel spetsiaalset logotüüpi „SIAL 2008 Trend and Innovations Selected Logo”.

Eesti kapitalil põhineva toiduainetetööstuse Tere tootenimekirjas on kokku üle 170 piima- ja juustutoote, mis kuuluvad kaubamärkide Tere, Dr.Hellus, Fit!, Merevaik, Kohuke ja Black Mama alla.