"Eesti ja eestlased on tuntud kui innovaatilised, nutikad ja kiired uute tehnoloogiate rakendajad. Eestlaste armastus loominguliste, lihtsate ja praktiliste lahenduste vastu on pannud aluse edulugudele internetis ja mobiilsete tehnoloogiate valdkonnas," sõnas Taskila.

"Ma usun, et need Eesti kui riigi ja eestlaste kui inimeste positiivsed omadused peaksid olema tugevamalt esindatud ka Estonian Airi näo kujundamisel. Me alustame uue Estonian Airi rajamisega juba täna, käivitades projekti “Minu Estonian Air”. Projekt annab meie töötajatele, klientidele, omanikele ja partneritele võimaluse osaleda meie endi tulevikulennufirma kujundamisel."

Taskilal on ligi 14aastane kogemus lennunduse võtmevaldkondades, nagu kommerts- ja strateegiline juhtimine, samuti käitusalased teadmised.

Taskila alustas oma lennundusalast karjääri Finnairis, töötades mitmetes olulistes divisjonides, nagu maapealne teenindus, IT, liinivõrgu planeerimine (sh Euroopa-Aasia liinivõrgustiku strateegia kujundamine), suundudes sealt edasi vanemkonsultandiks firmasse Lufthansa Consulting. Ta on töötanud mitmesuguste ümberkorraldusprojektidega maailma erinevates paikades. Enne Estonian Airiga liitumist töötas ta viis aastat juhtivatel positsioonidel Lähis-Ida ja Euroopa lennufirmades, nagu Qatar Airways, Gulf Air ja AirBaltic.

Tero Taskila on 36aastane, rahvuselt soomlane. Ta on abielus ning kahe lapse isa. Tema hobide hulka kuuluvad lugemine, jäähoki ja juhendamine.