?Seoses Hyundai tuntuse kasvuga nii Eestis kui ka kogu maailmas ning uute mudelite eduka turuletulemisega vaatab Korea Auto julgelt tulevikku,? ütles Ivo Kasak. ?Firma on teinud olulisi investeerimisotsuseid ning omanikeringi on lähiajal lisandumas veel inimesi, kes Hyundaiga juba aastaid Eestis tegelenud.?

AS Korea Auto avas äsja Pärnus uue müügi- ja teeninduskeskuse. Tartus on juba ostetud kinnistud koos Hyundai müügi ja hoolduskeskusega, mida on lähiajal plaanis täielikult renoveerida ja kavas on laiendada nii müügisalongi kui teeninduse osa. Tartu investeeringu kogumaksumuseks planeeritakse ca 10 miljonit krooni ning uuenenud kõigile euronõuetele vastav Hyundai müügi- ja hoolduskeskus avatakse veel sel aastal. Kõige suurem investeering - kogumaksumusega 20 miljonit krooni - tehakse lähima 2 aasta jooksul Tallinnasse, kus avatakse samuti uus ja kaasaegne Hyundai müügi- ja hoolduskeskus.

Aktsiad vahetasid Eesti Väärtpaberite Keskregistris omanikku 24. märtsil 2005. AS Korea Auto on Hyundai autode ametlik edasimüüja, ametlik maaletooja Baltimaades on Hyundai Motor Baltic Ltd.