"Udu mõjutab lennujaama ka täna. Ei oska öelda, millal olukord laheneb. Väljuvaid reise see ei mõjuta, kuid saabuvaid küll. Soovitame inimestel jälgida infot kodulehelt. Kui eile suunati lende ümber, siis täna nad peamiselt hilinevad," ütles lennujaama avalike suhete juht Priit Koff

Ta lisas, et väljuvaid reise võib udu mõjutama hakata juhul kui olukord kestab kauem ning siia mitte jõudnud lennukid ei saa lihtsalt väljalende teha.

Olukord eile hilisõhtul ja öösel

Tallinna lennujaama saabuvad lennud olid ümber suunatud Helsingi ja Riia lennujaamadesse, sest paks udu takistas maandumist.

"Lennukid ei maandu Tallinna lennujaamas udu pärast," ütles Tallinna lennujaama avalike suhete juht Priit Koff pärast südaööd Ärilehele. "Vertikaalne nähtavus on hetkel piiratud ja selle tõttu on lennukitel keeruline maanduda. Ilma ei oska me ennustada ning täpsemaid prognoose me ei tea," ütles ta.

Lennuandmeid jälgiva veebilehe Flightradar andmetel tiirutavad lennud Tallinna ümber.

"Nii palju võin öelda, et Brüsseli lend Tallinnasse on ümber suunatud Helsingisse, samuti Lufthansa lend Frankfurdist on suunatud Helsingisse ja ka Smartlynxi lend Tenerifest on suunatud ümber Riia lennujaama. See on kõik, mis ma oskan praegusel hetkel öelda. Hommikust prognoosi me veel ei tea, sest lennujaam ei tegele ilmaennustusega," ütles Koff.

Hea lugeja, anna teada, kuidas udu sinu reisiplaane mõjutab ning milline on olukord lennujaamas.