Martin Simovarti sõnul on noorte ootused teised nii töökeskkonna kui ka tööprotsesside puhul. „Advokaadibürood muutuvad selles valdkonnas samuti, kinnitas ta.

„Uus põlvkond mõjutab meid, aga see on positiivne,“ kinnitab Jaanus Mody. „See on ehk natuke harjumatu, aeg-ajalt keeruline, aga tegelikult nad ei taha midagi muud kui austust ja intelligentsust. See paneb ka ennast liigutama,“ rääkis Mody. „Kui nad ütlevad, et tööprotsess on ebaratsionaalne ja tuleks paremini teha, siis tihti on neil õigus. Siis tulebki paremini teha,“ kinnitas ta.

Mody sõnul tahavad inimesed panustada ja luua väärtusi ning olla selle eest tunnustatud ning ta tunnistab, et mõelda tuleb veidi teisiti kui kümme aastat tagasi. „Ei saa nii, et noor inimene tuleb tööle, paned ta laua taha ja vaatad, et ta enne kella kümmet õhtul ära ei läheks. Nüüd vaatad, et ta saaks oma töö maksimaalse efektiivsusega tehtud,“ rääkis Mody.

Kui varem oli tavaline, et noored töötasid end mainekates büroodes üles ja tegid oma büroo, siis nüüd see enam nii lihtne ei ole. „Kindlasti ei ole. Üks kinnitus sellele on Primuse ühinemine Ellex Raidlaga. Primus oli n-ö noorema põlvkonna büroodest minu jaoks kõige edukam, progressiivsem ja professionaalsem ning protsess lõppes sellega, et ühines turu ühe vanema ja klassikalisema tegijaga. See näitab, et kusagil tuleb lagi ette,“ rääkis Mody, kelle sõnul on advokaadid läinud ka kohtunikuks ja riigiametnikuks. Kümme aastat tagasi seda nii palju ei juhtunud. „Need on hästi makstud, võib-olla ülesannete laadilt veidi selgemad ja stabiilsemad ametid. Advokaadibüroos pead olema ka ettevõtja,“ kinnitas Mody.

Pikka intervjuud Jaanus Mody ja Martin Simovartiga saab lugeda siit.