Meidla võitis oksjoni ning andis seejärel piletid fondile tagasi. "Ma andsin võidetud piletid Vähiravifondile tagasi. Maksin oma 6000 ära. See annab neile võimaluse uuesti müüa need piletid ja rohkem raha koguda," ütles Meidla oksjoni kommentaariumis.

Lauri Meidla kerkis uustulnukana Äripäeva investorite TOPi 2017. aastal. Toona tõdes ta Äripäevale, et edu saavutamine nõuab tuhandetes tundides aega, tekitab närvipinget ning seab rahapaigutaja mitme närvesööva valiku ette.

Piletid kinkis vähiravifondile UEFA partner PlayStation.

99-eurose alghinnaga oksjonile pandud piletitega pääseb Lilleküla staadionil lisamugavustega nn Super Cup Club Hospitality alale, mis on avatud kolm tundi enne mängu. Oksjonivõitja saab ka parimad kohad tribüünil, praktiliselt keskjoone läheduses.

Vähiravifondi asutaja Toivo Tänavsuu selgitas, et fond pani kolmel päeval oksjonile kokku kuus jalgpallimatši piletit. Pühapäeval leidisid piletid omaniku 5050 euroga ja esmaspäeval 3334 euroga.
Lauri Meidla fondile tagasi antud piletid otsustati pakkuda teistele oksjonil osalejatele. Meidla järel pakkumisel teiseks jäänud inimene otsustas Tänavsuu sõnul loobuda ning piletid sai algselt 4500 eurose pakkumisega kolmandaks jäänud tippmodell Karmen Pedaru.

Kokku lisandus oksjoniga vähiravifondile ligi 19 000 eurot.