"Vara on veel täpsemalt rääkida," ütleb Sparkling Groupi üks omanikest Kalev Tanner, kui uurin uusima toidukoha kontseptsiooni ja peakoka kohta.

Imre Kosega koostöös tehtava toidukoha informatsioon tuleb päevavalgele, kui küsin hoopis Sparkling Groupi enda tulevikusuundade kohta.

"Oleme avamas uudset kohvikut & deli koostöös Imre Kosega. Ideid on teisigi ja tööd selles vallas käivad iga päev," ütleb Tanner.

Mees lisab, et uus koht hakkab asuma vanalinna piiril.

"Imre Kose, kes on meie ammune tuttav ja hea sõber, osaleb uues projektis äripartnerina, kontseptsiooni väljatöötajana ja peakokana," sõnab Tanner.

Tanneri sõnul peaks uus Sparkling Groupi võsu avama uksed juba juuni lõpus.

Sparkling Groupi restoranid olid üliedukad eelmisel nädalal avalikustatud "Eesti 50 parima restorani" nimistutes. Tallinna restorani nimekirjas hõivasid neli Sparkling Groupi restorani nii esimese (Chedi), kolmanda (La Bottega), viienda (Museum) kui ka seitsmenda (Bocca) koha. Fine diningu ehk tippkulinaariat pakkuvate köökide kategoorias oli Telegraafi hotelli restoran Tchaikocsky teine.