Tööde maksumuseks on ligikaudu 5 miljonit eurot ilma käibemaksuta, teatasid tehinguosalised pressiteenistuse vahendusel.

„Selle aasta kevadel alustatud Tivoli elurajooni I etapi ehitustöödele on loogilise jätkuna lisandumas nüüd II etapp,“ ütles Nordecon ASi juhatuse liige Avo Ambur. „Väga positiivne on tellija soov minna tempokalt edasi vastavalt algselt plaanitule. Siin on kahtlemata oma osa ka korterihuvilistel, kes soovivad asuda elama looduskaunisse keskkonda mere ääres.“

Avo Amburi sõnul on Tivoli elurajooni puhul tegemist kolmeks etapiks jaotatud hoonetekompleksi ehitusega, mille kogu mahuks on piirkonda lähiaastatel 122 uue korteri rajamine. I etapi ehitustööde algus oli mais 2015 ja I etapp lõpeb 2016. aasta suvel.

Ehituse II etapi käigus valmib uus maja 56 korteriga. Ehitustööde maksumus on natuke üle 5 miljoni euro. Ehitustööd algavad oktoobris ja kestavad plaanide kohaselt 13 kuud.

Uued korterelamud ehitatakse endisele lõbustuspargi territooriumile Kadriorgu. Hoonete aadressid on Pikksilma tn 2, Kiikri tn 3, Tuukri tn 23/1, Tuukri tn 23/2 ning Tuukri tn 25. Majad on projekteerinud tunnustatud arhitekt Hanno Grosschmidt arhitektuuribüroost HG Arhitektuur OÜ.

Elamud tulevad viiekorruselised ning majade juurde kuulub maa-alune parkla. Kõigis korterites on kaugkeskküte baasil vesipõrandaküte, autonoomne soojustagastusega sundventilatsioon ja targa maja lahendus, mis võimaldab kütet, jahutust, ventilatsiooni ja muid seadmeid mobiilselt juhtida.