Jocelyn sündis 1940. aastal Šveitsis Lausanne'is. 1977. aastal sai ta tuttavaks Alec Wildensteiniga. Järgmisel aastal nad abiellusid ja naine lasi teha oma esimese silmalaugude tõstmise operatsiooni. Paarist said legendaarsed kulutajad. 1990ndal kulutasid nad keskmiselt miljon dollarit kuus.

Jocelyn manageeris perekonna rantšot Aafrikas, kortereid Pariisis ja Lausanne'is ning Prantsusmaa lossi. Lisaks oli neil kodu Kariibidel. Neil on ka kaks last. Kõik oli väga kena. Abielu vältel läbis naine miljonite dollarite eest plastilise kirurgia operatsioone, et muutuda kassi-sarnaseks. Väidetavalt tegi ta seda oma mehele meeldimise eesmärgil. Enne operatsioone oli ta tõeline iludus, aga see ei rahuldanud tema abikaasat. Siis sai aga kõik pauguga läbi.

Ligi 20 aastat hiljem ei ole tal ühtegi pangakontot, pensionisammast ega investeerimiskontot. Tema ainus sissetulek on 900 dollarit kuus sotsiaalabi. Ta hindab oma garderoobi sisu väärtuseks 1000 dollarit ja ehteid on tal 0 dollari eest. Ometi nähakse teda tihti liikumas 32-karaadine teemantsõrmus sõrmes, luksuslik käekott ühes ning seljas kallis kasukas.

Pankrotiavalduse andis ta sisse, kui tema vastu esitasid nõuded kolm võlausaldajat. Üks neist muide Trumpi World Toweri juhtkond. Naisel on seal kolm korterit, mis lähevad haamri alla. Teised kreeditorid on kaks õigusbürood, kellele naine võlgu on.

Ta on erinevatele tegelastele veel võlgu kokku sadu tuhandeid dollareid ning Catellan Capitalile lausa 4,6 miljonit dollarit.

Wildensteini vara väärtus on 16,386 miljonit dollarit. Selle hulgas on ka 4,5 miljonit dollarit, mida naine ei ole veel siiani oma 1999. aasta lahutuse järel saanud ehkki ta eks-abikaasa on juba alates 2008. aastast surnud. Naise vara väärtus on niisiis võlgadest suurem, seega loodab ta kõik kohustused siiski tasuda.